Logo Game pub
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Gamepub

CS:GO igrač izgubio preko 2 miliona dolara u skinovima!

Valve je jednim Steam Community banom zauvek zaključao jedan od najvrednijih CS:GO inventara na planeti.

Kako prenosi CS:GO YouTuber TDM_Heyzeus, kineski trejder QKSS je nedavno dobio Steam Community ban, i tako izgubio pristup svom inventaru koji je poznat po izuzetno skupocenim skinovima. Iako trenutno ne možemo da vidimo čitavu listu njegovih itema, vrednost njegovog inventara se procenjuje na čak 2 miliona dolara!

U fokusu njegove kolekcije bio je Case Hardened AK-47 sa četiri holo Titan Gaming stikera sa ESL Katowice 2014. Njegova vrednost se procenjuje na $150.000.

Tu je i factory-new Dragon Lore AWP sa četiri iBuyPower stikera sa 2014 ESL Katowice Major-a. Cena factory new Dragon Lore AWP-a se kreće od 10.000 do 40.000 dolara, dok se cena iBuyPower stikera sa 2014 Katowice Major-a kreće od 3000 do 25.000 dolara.

QKSS je takođe posedovao factory-new Medusa AWP sa još četiri Titan Gaming stikera sa 2014 ESL Katowice Major-a. Sam AWP vredi oko 5000 dolara, a stikeri još barem dodatnih 6000 dolara.

Ove tri puške su samo početak njegove kolekcije, koju krasi i gomila skupocenih noževa i rukavica, kao i neiskorišćenih 2014 ESL Katowice Major stikera.

Nije nam poznato zašto je QKSS dobio Steam Community ban. Ipak, još uvek je moguće da povrati pristup svom inventaru, u slučaju da Valve-u uputi adekvatnu žalbu.

Izvor: RUR