Logo Game pub
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Gamepub

Prijavite se za druge nacionalne CS:GO kvalifikacije za svetski IeSF šampionat!

Igrate CS:GO i želite da prikažete vaše veštine na najvišem nivou? SESE vas poziva da se prijavite za kvalifikacioni turnir za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat na Baliju, koji nosi nagradni fond od 500.000 dolara! Prijavite se OVDE!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo druge nacionalne CS:GO kvalifikacije za veliki Svetski esports šampionat u organizacija IeSF-a, koji će se krajem godine održati u Indoneziji, na ostrvu Bali. Druga runda CS:GO kvalifikacija će se održati u subotu, 28. maja u 12:00 časova. Svim pravilima i samoj prijavi možete pristupiti putem ovog linka.

Najbolja ekipa sa finalnih nacionalnih CS:GO kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru u Klužu, u Rumuniji. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira!

Ovo je druga od dve runde kvalifikacija. Po dve ekipe sa oba kvalifikaciona turnira će se plasirati na finalne kvalifikacije (TOP 4). Najbolji tim sa ovog turnira će putovati u Kluž, gde će odmeriti snage sa najjačim regionalnim ekipama. 4Glory i iNation su već osigurali plasman na finalne kvalifikacije.

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 09. decembra 2022. godine. Ove godine na IESF-u igraće se ukupno šest esports naslova, od kojih će se ekipe iz Srbije oprobati u igrama CS:GO, Dota 2, PES i Tekken.

Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR