Logo Game pub
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Gamepub

iNation je šampion nacionalnih CS:GO kvalifikacija za svetsko IeSF prvenstvo!

Trijumfom na nacionalnim CS:GO kvalifikacijama za svetsko IeSF 2022 prvenstvo, iNation je osvojio titulu najbolje CS:GO ekipe u Srbiji! Momci iz iNation-a će sada morati da se dokažu i na regionalnim kvalifikacijama, čija završnica će se održati na LAN-u u Rumuniji!

U utorak, 31. maja imali ste priliku da ispratite napetu seriju okršaja između najveštijih kanteraša Srbije. Na finalnim kvalifikacijama snage su odmerili iNation, 4Glory, Budi2 i Južna Pruga.

Mečevi su bili na vrhunskom nivou, ali veliko finale između 4Glory-ja i iNation-a ipak moramo da izdvojimo kao najkvalitetniji. Duel je bio napet do samog kraja, ali je naposletku iNation ipak bio bolja ekipa. Ako ste propustili finale, snimak pogledajte OVDE.

Čestitamo iNation-u na fantastičnoj pobedi! Ostalo je još samo da im poželimo sreću na predstojećim regionalnim kvalifikacijama. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica Svetskog Esports Šampionata!

Regionalne CS:GO kvalifikacije će se odigrati iz dva dela. Prvi je onlajn, i održaće se u periodu od 4. do 7. juna, dok će se drugi odigrati u julu u LAN-u, u rumunskom gradu Oradei.

Finalni turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 9. decembra.

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR