Logo Game pub
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Gamepub

4Glory i iNation su pobednici prvih CS:GO kvalifikacija za svetski IeSF šampionat!

U nedelju, 22. maja su se odigrale prve nacionalne CS:GO kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo, gde su 4Glory i iNation ubedljivom igrom osigurali plasman za finalne kvalifikacije, koje će odlučiti srpske predstavnike regionalnog turnira u Klužu! Snimak možete pogledati OVDE!

Na prvim kvalifikacijama snage su odmerili Impact Gaming, Budi2, 4Glory, Gaming Revolution, Injected Memory, iNation i Psychoactive.

csgo-2022irl-quali1-bracket
Foto: CEE

Favoriti 4Glory i iNation su razbili svoje protivnike u četvrtfinalnoj fazi, dok je Gaming Revolution održao lekciju ekipi Injected Memory, koju je savladao sa rezultatom 16-0! Impact Gaming je ostvario automatski plasman u polufinale turnira.

Sa velikim ”vetrom u leđa”, 4Glory i iNation su počistili preostale timove na turniru i ostvarili plasman u odlučujuće kvalifikacije. Kako su obe ekipe ostvarile plasman, finale prvih kvalifikacija se nije odigralo. Snimak možete pogledati ovde.

4Glory i iNation su ponovo dokazali da im niko nije ravan na domaćoj esports sceni. Sada ih čeka okršaj sa pobednicima drugih kvalifikacija, koje će se održati u subotu, 28. maja.

Finalne kvalifikacije, koje će odlučiti srpske predstavnike regionalnog CS:GO turnira u Klužu u Rumunijiće se odigrati u utorak, 31. maja u 19:00 časova.

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 09. decembra 2022. godine. Ove godine na IESF-u igraće se ukupno šest esports naslova, od kojih će se ekipe iz Srbije oprobati u igrama CS:GO, Dota 2, PES i Tekken.

Izvor: RUR