Logo Game pub
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Gamepub

Prime Bounty program nagrađuje esportiste koji koriste SteelSeries periferije

Steelseries kao jedan od lidera u eSports periferijama je najavio svoj Bounty program namenjen eSports profesionalcima. Naime njihova ideja je da svaki profesionalni eSports igrač koji osvoji neki turnir offline turnir iz određenih igara koristeći Steelseries miš će dodatno od njih dobiti nagradu u visini od $20.000!

Za sada se fokusiraju na CS:GO, Valorant, Rainbox Six, Apex Legends, Fortnite i PUBG i uslov je da se finala igraju u LAN-u i na PC-u, a spisak turnira koji se kvalifikuju za nagradu možete naći na ovoj lokaciji. Učesnici mogu da koriste bilo kog miša iz Prime Pro Serije (žični ili bežični, Prime+ ili Prime mini), Aerox serije, uključujući i novi Aerox 5, Rival 3 i 5 ili Sensei Ten. Interesantno je da Steelseries najavljuje da će u skoroj budućnosti postojati i Prime Bounty program za amatere gde će i oni moći da osvajaju novčane nagrade po ovom principu.

Steelseries već godinama ulaže u eSports i jedni su od prvih koji su sponzorisali eSports timove a zanimljiv je podatak koji navode da je najviše novca u nagradama na događajima osvojeno upravo korišćenjem Steelseries periferija. Započeli su i svoje sopstveno Prime Cup takmičenje u CS:GO, Rainbow Six, Overwatch i Apex Legends. Takođe njihova Prime selekcija periferija je posvećena direktno eSports igračima a članovi Faze tima su pobedili na ESL Pro League Season 15 i PGL Antwerp Major koristeći upravo Prime miša.