Logo Game pub
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Gamepub

SteelSeries najavio nove Aerox miševe za esportiste

Prošle godine smo imali priliku da se susretnemo sa prvim “rupičastim” mišem od SteelSeries u vidu Aerox 3 modela a očigledno je tražnja za ovakvim proizvodima još porasla pa je ovaj renomirani proizvođač eSports opreme odlučio da na tržište izbaci još 3 nova modela sličnog usmerenja.

Rekli bismo buduća okosnica Aerox linije je model Aerox 5 koji dolazi u varijantama sa i bez kabla. Običan Aerox 5 je miš za one koji žele vrhunske performanse, izuzetno laganog miša i nekoliko dodatnih dugmića na koje bi mogli da mapiraju svoje omiljene prečice. Njegova težina je samo 66 grama što ga čini jednim od najlakših miševa opšte namene na tržištu a to je postignuto komibnacijom saćastog dizajna i novih materijala. Ima čak 9 programabilnih dugmića kao i najjači True Move Air senzor sa čak 18.000 CPI rezolucijom. Tu su i najbolji PTFE klizači kao i Golden Micro IP54 prekidači za dva glavna tastera koji su sertifikovani na skoro pa neverovatnih 80 miliona klikova. Treba naglasiti i da je miš bez obzira na rupičasti dizajn određen po IP54 standardu da može izdržati polivanja vodom zahvaljujući AquaBarrier premazu preko komponenti unutra. Tu je naravno i RGB osvetljenje u tri zone ukoliko želite da miš lepo svetli.

Foto: SteelSeries

Drugi primerak je brat blizanac u vidu Aerox 5 Wireless miša koji pogađate ima sve iste mogućnosti kao i običan samo bez kabla. Naravno zbog baterije je težina nešto malo veća, ali je to i dalje vrlo skromnih 74 grama a moguće je sa jednim punjenjem se igrati čitavih 180 sati. Dodatno tu je i brzo punjenje pa će vam samo 15 minuta na kablu doneti više od 40 sati dodatno igranja. Miš se na računar povezuje preko Quantum Wireless 2.0 tehnologije ali i Bluetooth-a što znači da ga možete povezati i na više računara ili recimo laptop koji često nosite sa sobom.

Foto: SteelSeries

Na vrhu game se nalazi Aerox 9 Wireless – miš za MOBA i MMO igre. On postoji samo u bežičnoj verziji, karakteristike su što se trajanja baterije i povezivanja tiče iste kao i kod Aerox 5 Wireless modela dok je težina nešto veća sa 89 grama, ali je to i dalje jako malo za bežični miš. Težini najviše doprinosi čak 12 dodatnih tastera sa strane, tačnije ispod desnog palca, koje možete programirati prema svom nahođenju.

Foto: SteelSeries

Očekuje se da cene budu 89.99 evra za Aerox 5, 149.99 evra za Aerox 5 Wireless i 159.99 evra za Aerox 9 Wireless.