Logo Game pub
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Gamepub

Poznati učesnici Apex Legends Eastern European Series powered by Legion finala

U petak smo ponovo imali zadovoljstvo da ugostimo novih 20 Apex Legends ekipa koje su se borile za finale Apex Legends Eastern European Series powered by Legion i nakon 5 fantastičnih mečeva, dobili smo naše pobednike!

Kao i nedelju dana ranije, RUR je organizovao druge Apex Legends kvalifikacije na kojima bi se okupilo 20 ekipa i koje bi kroz 5 mečeva pokušale da osvoje dovoljan broj poena kako bi se plasirale u veliko finale, koje je zakazano za 2. decembar.

Prvi turnir je bio znatno neizvesniji, jer smo sada imali LegionFarm, koja je uspela da dominira, pobedivši u čak četiri meča. Ipak, borba za preostalih 8 mesta je bila vrlo neizvesna. Diletanti su zauzeli drugo mesto, a odmah iza njih su bili NoName, Solstice i Skill Arena. Sa nekoliko poena manje, ispod njih se nalaze i Deste Momci, Delta, TutiFruti i Krindž, čime smo dobili 18 od 20 ekipa koje će učestvovati na finalnom turniru.

Sledeće ekipe su obezbedile plasman u finale kroz prve kvalifikacije: Nemesis Gaming, Južni Vetar Gas, Silver Masteri, MNE, N1, Secret Level, RET, Boosted Animals i Ejagodina.

Poslednja dva preostala mesta su izdvoje za Wild Card ekipe koje će biti objavljene kasnije! Prenos finala će kao i ranije biti emitovan na našem Youtube kanalu od 19:00!