Logo Game pub
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Gamepub

razer-naprstak

Ne bako, to nije tvoj naprstak za šivenje – Još čudnih proizvoda od kompanije Razer

Izvor: RUR

Razer nam je predstavio svemirski koncept novih maski za Kovid, ali taj projekat ipak nije zaživeo. Međutim, pomerite se bizarni koncepti, stigao je gejming rukav za vaše prste koji se zaista može kupiti.

Tržište igara za mobilne telefone rapidno raste, a procenjuje se da je industrija vredna 15.1 milijarde dolara. Kompanija Razer sigurno je svesna ovog podatka, jer u zadnje vreme sve više ulažu u kreiranje pomagala za gejmere na mobilnim telefonima poput naočara, slušalica i specijalnih kontrolera. Međutim mislim da i najveći biznis magovi nisu očekivali ovakav proizvod od Razer-a.

Na zvaničnom sajtu kompanije možete da kupite rukave za svoje prste. Da, rukave za prste. Ovo su bukvalno mali rukavi (meni liče na naprstak) koji navodno poboljšavaju prianjanje vrhova prstiju kada igrate igre na mobilnom telefonu. Ovaj proizvod je namenjen ljudima koji igraju mobilne igre poput Fortnite-a, i sprečavaju da vam aparat klizi u rukama dok pokušavate da trijumfujete u battle royal-u ili drugim igrama.

Rukavi su napravljeni od glatke tkanine visoke osetljivosti (35% tkanina od srebrnih vlakana, 60% najlon, 5% spandeks), vrlo su lagani i koža može da diše kada ih nosite. Jedino ne svetle u mraku, ali možda je u ovom slučaju manje zapravo više. Koliko god neobično izgleda ovaj proizvod, definitivno postoji tražnja, jer i druge kompanije imaju slična rešenja da ponude gejmerima koji vole da se igraju na mobilnim telefonima. Cena ovog interesantnog artikla je 9.99 dolara. Vreme da znojavi dlanovi i mamine špagete odu u zaborav!