Logo Game pub
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Gamepub

Riot dodatno tizuje novog agenta

Tokom prenosa finala Championsa u kojem su se sastali Gambit i Acend, Riot je najavio da ćemo uskoro dobiti novog agenta, a sada su u novoj objavi i potvrdili da ona dolazi sa Filipina.

Kada kažemo uskoro, naravno, mislimo na početak naredne sezone, što će biti sredinom januara. No, to nije najvažnije sada. Riot je nedavno okačio kratak klip iz gotovo kojeg ne možemo ništa da izvadimo, jer deluje kao tizer za neki horor film, a ne novog agenta.

Ipak, kao i obično, neke informacije se pojave na internetu i pre nego što Riot sam to zvanično potvrdi. Za razliku od naše ranije objave, sada je stiglo i zvanično saopštenje da će novi agent biti sa Filipina.

Riot se juče obratio igračima povodom planova za narednu godinu, ali su na kraju iste objave malo vremena izdvojili i za novog agenta. Postavili su sliku na kojoj možemo videti njena stopala, ali su napomenuli da će moći da bude brže od ostalih agenta i da će moći da koristi elektricitet da šokira protivnike i da na brzinu uleti na sajtove.

Mnogi spekulišu da je ovo konkurencija za Jett, a nas pomalo plaši ako je to istina. Jett je neko ko treba da se oslabi, a ne da se napravi još jedan nalik njoj. Ipak, dok ne vidimo kako će ona zapravo izgledati, ne smemo da sudimo! Verujemo da ćemo uskoro dobiti još informacija.