Logo Game pub
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Gamepub

Hearthstone Battlegrounds dobija 39 novih karata, dva nova heroja i nekoliko gameplay promena

Prošlo je skoro tačno dva meseca otkako je Blizzard najavio veliki Battlegrounds peč, da bi tek sinoć konačno dobili i listu svih promena, pre nego što danas u 19:00 i zvanično stigne na servere.

Popularni Battlegrounds mod, koji je danas po mnogima popularniji i od standardnog formata će danas dobiti najveće osveženje od samog izlaska, pošto će gotovo svaki Tribe dobiti po nekoliko promena, koji će kompletno uticati na metu i na stil na koji smo se do sada navikli.

Pre nego što pređemo na karte, važno je da pomenemo nekoliko važnih gameplay promena. Za početak, dobili smo novi efekat, koji se zove Avenge. To je efekat koji se aktivira nakon što određen broj jedinica umre. Dužina trajanja poteza između 3-9 runde je produžena za 5 sekundi, što će najviše pomoći igračima na mobilnim telefonima.

Pre nego što prvi igrač bude eliminisan, maksimalnu štetu koju može da primi jedan igrač je 15. To će znatno umanjiti mogućnost da budete kažnjeni samo zato što je drugi igrač imao više sreće. To će takođe usporiti naše partije, ali je dobar osećaj znati da ne možete primiti 35 dmg-a u 7. potezu samo zato što su Jandice i Shudderwock dobili tokene.

Opširnije na RUR Esports