Logo Game pub
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Gamepub

Prijavite se za novi GEF PES21 turnir – Najbolji takmičari će putovati u Singapur

Sa zadovoljstvom želimo da najavimo nove PES21 kvalifikacije za veliki Global Esports Games turnir u organizacija GEF-a, koji će se krajem godine održati u Singapuru.

Ove kvalifikacije će imate dve faze. Prva faza se odnosni na naš lokalni turnir, koji će se organizovati 11. septembra, čiji će se pobednik kvalifikovati na drugu fazu, tačnije regionalne kvalifikacije, gde će se takmičiti najbolji igrači iz Evrope. Najbolji sa tog turnira će dobiti priliku da otputuju u Singapur, gde će se na velikoj sceni održati završnica GEF-ovog turnira!

Elem, mi vas ovim putem pozivamo da se prijavite na kvalifikacioni turnir koji će se održati 11. septembra i da to uradite što pre možete, jer je maksimalan broj učesnika 64. Turnir počinje u 11:00 i svi mečevi će se igrati u BO3 formatu. Pobednik će imati prilike da zaigra na regionalnim kvalifikacijama za koje datum još uvek nije potvrđen. Sličan format, kao i za IeSF turnir, na kojem će se takmičiti Bojan ”Boki Todor” Todorović. Zabranjeno je koristiti reprezentacije, pa će se igrati samo sa klubovima.

Opširnije na RUR Esports