Logo Game pub
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Gamepub

Bliži nam se UEFA eEURO 2021 – Srbija kreće u akciju za manje od nedelju dana!

Izvor: RUR

Evropsko prvenstvo u fudbalu je već uveliko počelo, pa možemo reći da je krenula prava fudbalska groznica. Zato je savršeno vreme da se spremimo i za UEFA eEURO 2021 PES takmičenje koje će se održati od 8-10. jula i na kojem će za razliku od aktuelnog takmičenja učestvovati i Srbija.

Ako već ne možemo da pružimo podršku našoj reprezentaciji na Evropskom prvenstvu u fudbalu, možemo to da uradimo na Evropskom prvenstvu u PES-u. Ako niste upućeni, PES je po mnogima najbolja simulacija fudbala ikada napravljena, zbog čega UEFA pored tradicionalnog fudbalskog takmičenja već nekoliko godina unazad održava i esports takmičenje.

Srbija je na kvalifikacijama koje su se održale u martu i aprilu bila ubedljiva, zbog čega je kao prva u grupi obezbedila direktan plasman na UEFA eEURO 2021. Našu reprezentaciju će predstavljati dva naša najbolja i najpoznatija igrača, Marko ”Roksa” Roksić i Stefan ”Kepa” Slavković, koji su takođe saigrači u čuvenom italijanskom timu, Romi.

Na turniru će se takmičiti 16 ekipa podeljene u četiri grupe. Iz svake grupe će se proći po dve reprezentacije i svi mečevi će se igrati u BO3 formatu, osim velikog finala, koje će se igrati u BO5. Takmičenje nosi nagradni fond od $100,000, od čega će $40,000 pripasti pobednicima.

Oni su prošle godine na evropskom prvenstvu osvojili srebrnu medalju, zbog čega verujemo da ove godine mogu da naprave još bolji rezultat. Nalaze se u grupi A zajedno sa Crnom Gorom, Turskom i Poljskom.

Pratite našu stranicu za dalje informacije o predstojećem turniru. Krećemo za manje od nedelju dana!