Šta je GameAcademy?

GameAcademy je jedinstveni koncept edukacije u domenu dve igrice CS:GO i Dota2. Cilj ove akademije jeste da se podigne nivo potrebnih vestina za igranje, razvije stratesko razmisljanja kod igraca i nauce osnove taktika i timske igre. Predavaci - mentori, su dugogodisnji profesionalni igraci koji su spremni da svoje znanja prenesu i obuce mlade da uplivaju u profesionalne gejming vode.

GameSchool more_vert

Saznaj više

School zatvori

GameSchool je prva Akademija za esports na Balkanu. Trenutno Game School omogućava usavršavanje gejmera u 2 igre, a to su CounterStrike:GlobalOffensive i Dota2. Bivši i sadašnji profesionalni igrači prenose svoje znanje na sve ljude koji su željni znanja i koji su spremni da dostignu vrh samog takmičenja u pojedinim igrama. Game School obuhvata držanje časova, pripremnih utakmica, poučnih tribina, organizovanje turnira, spremanje za profesionalni nivo, opciju davanja trenera profesionalnim ekipama i davanje stručnih saveta iz oblasti eSporta.

GameSquad more_vert

Saznaj više

GameSquad zatvori

Game Squad predstavlja ekipe koje su svojim znanjem i zalaganjem uspeli da dostignu taj nivo da predstavljaju našu organizaciju na drugim turnirima kako širom Srbije i Balkana, tako i na Evropskom nivou. Kako GamePub tako i GameAkademija će kroz masu turnira i takmičenja različitog karaktera birati najbolje u svojim disciplinama i igrama i od toga praviti timove koji će dobijati prilike da učestvuju na svim turnrima. Za sada ti timovi će se takmičiti u sledećim igrama: PES, Dota2, CounterStrike, Overwatch i LOL.