Kontakt telefon: +381114056204

Adresa:Zaplanjska 32, Beograd, Voždovac, Stadion Centar Voždovac

Radno vreme: 10 h – 02 h


Igraonica GamePub je površine 200 m² i kao takva predstavlja objekat srednje površine. Naš prostor zadovoljava potrebe stotine igrača dnevno, o čemu postoje dokazi kroz jedinstveni sistem uplate. Napominjemo da igraonica okuplja igrače i korisnike različitih uzrasta, kako naše mlađe sugrađane koji pohađaju osnovnu i srednju školu, tako i ljude srednjeg doba, strance, kao i pripadnice lepšeg pola.

Igraonica se kao celina sastoji od jedne prostorije, koja je podeljena na dva prostora od po 100 m², ali ne faktičkom pregradom, već je podela izvršena na osnovu sadržaja koji igraonica pruža. Jedan deo igraonice je opremljen savremenim enterijerom koji služi igračima da se udobno smeste i na konzolama Sony 4 igraju jednu od velikog broja igrica koje ta platforma pruža. Drugi deo je opremljen najsavremenijim mašinama sa pratećom opremom, kao i mogućnošću da korisnici istovremeno koriste internet i druge oblike komunikacije, kao što su Skype, Viber, itd.

Takođe, igraonica poseduje i sopstveni šank koji je napravljen sa ciljem da igrači i korisnici mogu da poruče različite vrste okrepljenja, kao što su sokovi, vode, sendviči, slatkiši, kao i da prostor iskoriste za druženje i razmenjivanje neophodnih informacija, kako u socijalnoj sferi tako i u multigejmingu, jer igraonica nije isključivo fokusirana na igrački deo, već podstičemo i uspostavljanje kontakata između igrača i korisnika.

Osim gejminga, igraonica raspolaže sa 12 televizora, gde se prikazuju, preko SBB i IPTV kanala, prenosi svih sportskih događaja: Lige šampiona, UEFA lige i ostalih fudbalskih i košarkaških liga.